Garantie si conformitate

Garantie produse
Conditiile de garantie sunt in conformitate cu OG 21/1992, Legea 449/2003 si OUG 174/2008.
Toate produsele comercializate de catre site-ul www.placadincauciuc.ro, beneficiaza de conditii de garantie conforme legislatiei in vigoare si politicilor comerciale ale producatorilor. Produsele sunt noi si provin din surse autorizate de fiecare producator in parte.
Vanzatorul se asigura ca bunurile livrate sunt in conformitate cu parametrii tehnici ai producatorului si nu vor prezenta defecte de calitate. In acest sens, vanzatorul ofera un termen de garantie de 12 luni de la livrare, la depozitare. Termenul de garantie decurge din momentul livrarii produselor, conform datei mentionate in factura fiscala.
Sub aceasta garantie, cumparatorul poate sa reclame, sub rezerva vanzatorului, doar produsele care sunt defectuoase sau neconforme cu parametrii mentionati mai sus sa fie inlocuite sau sa le fie aplicata o reducere de pret.
Garantia este valabila doar daca bunurile sunt impachetate in ambalajul original și depozitate în conditii adecvate.

Declaratia de conformitate
Facturile fiscale emise de Vulconplast SRL contin DECLARATIE DE CONFORMITATE prin care declaram pe propria raspundere, ca produsul/produsele la care se refera factura emisa, sunt in conformitate cu standardele/normele specifice si cu legislatia romana in vigoare si corespund tuturor exigentelor impuse de scopul si destinatia lor.